Provo Falas

Falë teknologjisë që ju sjell IPTV Iliria Flash Player ju mund të shikoni kanale shqiptare dhe shumë të tjera ne kompjuterin apo laptopin tuaj. IPTV Iliria ju mundëson të shikoni të gjitha kanalet tona falas për një jave.

  1. Mjafton që të vizitoni player.tvalbanialive.com
  2. Kopjoni numrin identifikues të playerit (shëmbull “brw-xyxyxy”).

Plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ju do të mund të shikoni kanalet shqiptare nga IPTV Iliria brenda 24 orëve. Për paqartësi, na kontaktoni.

Bashkim Hoti

Distributor Gjeneral
Skandinavi

Västergatan 40
26734 Bjuv Suedi

viber dhe tel: 0046 762757934
tel:  0046 707833372
tel: 0046 4289335

zyra@iptviliriaskandinavi.se
Skype: Iptv Iliria Skandinavi