Porosit Online

Tani ju mund të bëni tuaj platformen IPTV Iliria më lehtë se kurrë. Porositni online paketën lehtë, shpejt dhe sigurtë.

 • bazë

 • SEK 1510

  paketa bazë

 • Box: 650 SEK
 • Aktivizimi: 300 SEK
 • Abonimi: 360 SEK
 • Transporti: 200 SEK
 • Gjithsej:1510 SEK
 • premium

 • SEK 1650

  sport+paketa bazë

 • Box: 650 SEK
 • Aktivizimi: 300 SEK
 • Abonim: 500 SEK
 • Transporti: 200 SEK
 • Gjithsej:1650 SEK
 • bazë

 • SEK 1870

  paketa bazë

 • Box: 650 SEK
 • Aktivizimi: 300 SEK
 • Abonimi: 720 SEK
 • Transporti: 200 SEK
 • Gjithsej: 1870 SEK
 • premium

 • SEK 2250

  sport+paketa bazë

 • Box: 650 SEK
 • Aktivizimi: 300 SEK
 • Abonimi: 1100 SEK
 • Transporti: 200 SEK
 • Gjithsej: 2250 SEK
 • bazë

 • SEK 1900

  paketa bazë

 • Box: FALAS
 • Aktivizimi: 300 SEK
 • Abonimi: 1400 SEK
 • Transporti: 200 SEK
 • Gjithsej: 1900 SEK
 • premium

 • SEK 2500

  sport+paketa bazë

 • Box: FALAS
 • Aktivizimi: 300 SEK
 • Abonimi: 2000 SEK
 • Transporti: 200 SEK
 • Gjithsej: 2500 SEK

Box Falas

 

 

 

 

 

 

Ndihme Live