Paketa Premium

Shijoni të gjitha kanalet e IPTV Iliria me paketën premium. Shikoni direkt nga shtëpia juaj në Suedi, Danimarkë, Finlandë apo Norvegji të gjitha kanalet e Digitalb, Kanale sportive të Supersport si dhe shumë kanale lokale për vetëm €16.99 në muaj.

IPTV Iliria Skandinavi ju sjell mundësinë të ndiqni kanalet e Digitalb dhe Supersport në mënyrë të ligjshme falë partneritetit dhe marrëveshjes të arritur me Digitalb.

Për të bërë tuajen paketen premium, është mjaft e thjeshtë. Ju mund të porosisni IPTV Iliria nëpermjet internetit.

Ne do ju dergojmë në shtëpinë tuaj në mbarë Skandinavinë paketën me Motorola VIP Box, e cila është e lehtë për tu instaluar dhe përdorur.

[layerslider id=”7″]

pketa-premium