Paketa Bazë

Shijoni kanalet baze e IPTV Iliria me paketën baze. Shikoni direkt nga shtëpia juaj në Suedi, Danimarkë, Finlandë apo Norvegji të gjitha kanalet e Digitalb dhe shumë kanale lokale dhe te huaja për vetëm €11.99 në muaj.

IPTV Iliria Skandinavi ju sjell mundësinë të ndiqni kanalet e Digitalb në mënyrë të ligjshme falë partneritetit dhe marrëveshjes të arritur me Digitalb.

Për të bërë tuajen paketen baze, është mjaft e thjeshtë. Ju mund të porosisni IPTV Iliria nëpermjet internetit.

Ne do ju dergojmë në shtëpinë tuaj në mbarë Skandinavinë paketën me Motorola VIP Box, e cila është e lehtë për tu instaluar dhe përdorur.

[layerslider id=”8″]

pketa-premium