IPTV Iliria Skandinavi

Platforma IPTV Iliria ju mundëson të shikoni rreth 100 kanale shqiptare nga më populloret duke përfshirë kanalet e Digitalb dhe Supersport deri në kanalet lokale të Shqiperise, Kosovës dhe Maqedonisë.

Në televizorin tuaj

Përjetoni një eksperiencë të mrekullueshme multimediale si tv kanale, radio, lajme në kualitetin HD me dekoderin Motorola.

Në kompjuterin tuaj

Nëse jeni abonent i IPTV Iliria, ju gjithashtu mund të përdorni edhe web player me të njejtat programe si në televizorin tuaj.

Në telefonin tuaj

Mobiliteti jonë nuk mbaron këtu. Merrni IPTV Iliria me vete kudo qe udhëtoni falë web aplikacionit për smartphonin tuaj.

Ndihma

Stafi jonë është këtu 24/7 që eksperienca e juaj me IPTV Iliria të jetë sa më këndshme dhe e lehtë në perdorim.

Atdheu më pranë jush

IPTV Iliria është partner zyrtar i Digitalb dhe ju ofron një numër të lartë kanalesh shqiptare duke përfshire të gjitha kanalet sportive Supersport në kualitet HD.

Shijoni të gjitha këto kanale nga shtëpia juaj në Suedi, Norvegji, Danimarkë apo Finlandë për vetëm 286 € në vit me ofertën e fundvitit.

iptv iliria skandinavi

Komentet e klientave

Jeni me te miret, te gjitha qe kerkohen e i gjejm tek ju.
Nga sport: Kombetaren e gjejme tek ju. Femijet e mi jane te kenaqur me programet e femijeve. Me nje fjale, permes kanaleve tuaja ne ndihemi si me qene ne atdheun tone. Me nderime dhe respekte.
Rinor Ibrahimi, Billesholm, Suedi
Jam shumë i kënaqur me sherbimin, më është ofruar ajo që deri me tani se kam pasur nga asnje kompani me kanale shqiptare, cilësia e mirë kualiteti i larte, nuk ka ngecje në kanale gjë e cila me ka ndodhë deri me tani tek 3 kompani qe i kam ndrru.më pelqeni sepse mbani përgjegjësin per funksionim të kanaleve gjë e cila nuk e kishin kto 3 kompanitë e mëparshme që i kisha me heret, dhe ajo që më pelqen tek ju më së shumti është cë ju më lajmërohuni në cdo kohë kur ju thërras.
Granit Xhema

Bashkëpunëtorët